Wie zijn wij
Terug

Even voorstellen: Jakob van Wielink en Leo Wilhelm. Wij beheren deze site en hopen hiermee een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken met het thema van verlies en rouw op het werk. Vanuit onze persoonlijke achtergronden voelen wij ons in de volle breedte verbonden met deze thematiek.

Jakob van Wielink is Senior trainer/adviseur Leiderschap en Organisatieontwikkeling bij Boertiengroep. Hij is daar verbonden aan het expertisecentrum Leiderschap en Organisatieontwikkeling. Jakob is initiatiefnemer van deze site.

Jakob is verlies- en rouwdeskundige, gespecialiseerd in verlies en verandering op de werkvloer. Hij volgde de driejarige opleiding Professionele communicatie bij Phoenix Opleidingen te Utrecht.

Jakob is co-auteur van het boek 'Over de rooie. Emoties bij verlies en verandering op het werk' en van 'Aan de slag met verlies. Coachen bij veranderingen op het werk'.

Meer over Jakob op de contactpagina.

Leo Wilhelm is werkzaam als leidinggevende bij de rijksoverheid.

Naast ervaring met verlies en rouw op het werk, onder andere door het opstellen van en werken met een rouwprotocol en het geven van workshops en masterclasses Transitiemanagement, is hij verbonden aan het Jacobshospice in Den Haag en aan de projectgroep Steun bij Rouw van Humanitas Haagland, voor individuele en groepsgerichte rouwbegeleiding.

Hij heeft de opleiding "Leven en werken met verlies" bij Stavoor gevolgd en de post HBO opleiding "Omgaan met verlies" afgerond bij "Land van rouw" van Riet Fiddelaers en Sabine Noten.

Meer over Leo op de contactpagina.